Smifirma Kniv & Kunst

Kvalitetsprodukter fra egen smie

Rekkverk

KNIVBLAD | DAMASKBLAD | REKKVERK | STEINVERKTØY | SMIVERKTØY | INTERIØR | EGGVERKTØY BESLAG

Bruk menyen over for snarvei på nettbrett.. 

Fra egen smie smir vi porter, stolper / sceptere + tilbehør til Sørlandsrekkverk og andre typer gjerder etter kundens ønsker og skisser/bilder. De 4 mest alminnelige endeavslutninger er som på bilde nr. 3.1 (bøyd endeavslutning med kule som leveres i messing eller galvanisert jern), 3.7 (grisehale), 3.10 (endeavslutning med propp) og 3.27 (snegl med messing- eller jernkule). Vi lager forskjellige former for veggfester som smies og tilpasses etter kundens ønsker og stedets / husets estetikk. Pristilbud gis gjerne på forespørsel. Send oss en målsatt skisse, gjerne med bilder av stedet. Dette for å få et helhetsinntrykk og for å kunne gi så riktig en pris som mulig. Dersom det er ønskelig å kjøpe kun rekkverksdelene og montere selv, er det fullt mulig. Det er veldig enkelt å montere – og selvfølgelig ingen bruk av sveiseapparat!

Alle rekkverksdeler leveres ferdig varmgalvanisert, da det er den beste og billigste form for overflatebehandling. Levetid 50 år ++. Etter montering kan rekkverket males i ønsket farge.

33-ferdig-smidde-stolper-fr-galvanisering
44-sikkerhetsgjerde-med-gitter

 

Da vi bygger om våre sider for tiden, ber vi om forståelse for at kontaktinfo ikke kan formidles via denne siden.

Ta derfor kontakt ved hjelp av en av de flg metoder:

Smifirma Kniv & Kunst v/ Steen Nielsen

Hannevik Terrasse 11, 4613 Kristiansand.

Tlf: +47 38 03 10 99 / +47 975 67 884 / +47 901 59 276.

 

E-post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Smifirma Kniv & Kunst© 2014,All Rights Reserved.